Προπαγάνδα! Ζούκοφ στα σκουπίδια, Στάλιν επίγειος “θεός”, αλληλούια (vid.)

Η προσωπολατρία του Στάλιν, ενός από τους μεγαλύτερους σφαγείς στη ανθρώπινη ιστορία είχε φτάσει σε μέτρα απίστευτα. Ουσιαστικά ο Στάλιν λατρευόταν από τους Σοβιετικούς και τους λοιπούς ανά την Γη κομμουνιστές ως επίγειος “θεός”,ή τουλάχιστον αυτό έπρεπε να δείχνουν.

Όλα περνούσαν από αυτόν, όλα είχαν την σφραγίδα του. Δεν έκανε ποτέ λάθη, ήταν “στρατάρχης”, ήταν “θεωρητικός του σοσιαλισμού”, ήταν ο τέλειος άνθρωπος… Το αίμα εκατομμυρίων ήταν μια ενοχλητική λεπτομέρεια την οποία οι λάτρεις του ξεχνούσαν διότι αγαπούσαν το κεφάλι τους, χωρίς ωστόσο η τυφλή τους υποταγή στον Στάλιν να τους το εξασφαλίζει τελικά.

Τα εκατομμύρια που χάθηκαν από τον εσκεμμένο λιμό στην Ουκρανία, οι “εκκαθαρίσεις”, τα γκουλάγκ, οι δίκες παρωδία, όλα σβησμένα για τον μεγάλο “στρατάρχη”, που όπως λέει ο ηθοποιός που που υποδύεται τον στρατηγό Τσουίκοφ ήταν πάντα δίπλα στους άνδρες του Κόκκινου Στρατού κατά τη διάρκεια του πολέμου!!! Ξεχάστηκαν και τα εγκληματικά λάθη στον χειρισμό των σοβιετικών δυνάμεων στην αρχή της επιχείρησης “Μπαρμπαρόσα” που κόστισαν εκατομμύρια νεκρούς, τραυματίες και αιχμαλώτους.

Η ΕΣΣΔ υπέστη τρομακτικές απώλειες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ωστόσο μεγάλο μέρος αυτών θα τις είχε γλιτώσει εάν ο “πάνσοφος” Στάλιν δεν έκανε τον μαθητευόμενο στρατηγό. Το ίδιο έκανε και ο σύμμαχός του, αρχικά, Χίτλερ άλλωστε με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το παρακάτω βίντεο, απόσπασμα από σοβιετική κινηματογραφική ταινία του 1950, είναι ένα από χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της παράνοιας της προσωπολατρίας για τον δικτάτορα, αλλά και της τέλειας παραποίησης της ιστορίας για “τις μάζες”. Δείχνει τον Στάλιν να επισκέπτεται τους Σοβιετικούς στρατιώτες αμέσως μετά την παράδοση του Βερολίνου σε κάποιο μη κατεστραμμένο αεροδρόμιο όπου τον υποδέχονται και τρόφιμοι των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης με τις χαρακτηριστικές ριγέ φόρμες!. Φυσικά ο Στάλιν ΟΥΔΕΠΟΤΕ πήγε στο Βερολίνο, ειδικά δε μόλις έληξε η μάχη.

Ο Στάλιν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και συγχαίρει έναν προς έναν τον στρατηγό Τσουίκοφ, διοικητής της 8ης Στρατιάς Φρουρών, τον στρατάρχη Κόνιεφ και τον στρατάρχη Ροκοσόφσκι, διοικητές των σοβιετικών δυνάμεων νότια και βόρεια, αντίστοιχα, του Βερολίνου, αλλά έχων πέσει ήδη σε δυσμένεια Σοβιετικός διοικητής που πήρε, ουσιαστικά παρά τα λάθη του και την αδιαφορία του για τις ζωές των ανδρών του, το Βερολίνο και έσωσε την καρέκλα του Στάλιν από το 1941, ο στρατάρχης Ζούκοφ, απλώς δεν υπάρχει πουθενά…

Να αναφερθεί η τύχη των Σοβιετικών αιχμαλώτων ή κρατουμένων των Γερμανών που “απελευθερώθηκαν” από τους συμπατριώτες τους; Οι περισσότεροι πήγαν για αλλαγή περιβάλλοντος στην εξωτική Σιβηρία καθώς δεν δικαιολογείτο να ζουν… έπρεπε να έχουν πεθάνει πολεμώντας. Αφού δεν πέθαναν ήταν προδότες!

Εντύπωση προκαλούν και οι συνεχείς “ψαλμοί” λατρείας για τον Στάλιν λες και αποτελούσε τη Θεία Ενσάρκωση. Το αστείο είναι ότι το “σοσιαλιστικό” σύστημα επέβαλε την αθεΐα διότι η θρησκεία ήταν “όπιο των λαών”, ενώ ο λιβανωτός σε έναν άνθρωπο, η καθόλα θρησκευτική αντιμετώπισή του, θεωρείτο κάτι απολύτως θεμιτό… Ουσιαστικά το “σοσιαλιστικό” καθεστώς δεν ήταν ένα καθεστώς αθεΐας, απλώς είχε άλλον “θεό”, πονηρό, βίαιο και φονιά εκατομμυρίων, αντίστοιχα όπως το ναζιστικό καθεστώς θεοποίησε έναν άλλο φανατικό ανόητο που αιματοκύλησε όλη τη Γη.

Με όπλο την ΠΕΙΝΑ: Ο Στάλιν σκοτώνει εκατομμύρια Ουκρανούς

«Δίκη των 21»… Να γιατί δεν έτρωγαν βούτυρο και αυγά οι Σοβιετικοί (vid.)